Çılgın Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çılgın Paylaşım

Türkiye'nin en çılgın paylaşım mekanı

ParidShare Hızlı Dosya İndirme Icon_mini_portal_enAnasayfaRADYOSon görsellerKayıt OlGiriş yap

ParidShare Hızlı Dosya İndirme

YazarMesaj
Administrator
Admin
Admin
Administrator

Erkek

ParidShare Hızlı Dosya İndirme Empty
MesajKonu: ParidShare Hızlı Dosya İndirme   ParidShare Hızlı Dosya İndirme Icon_minitimeSalı Ocak 22, 2008 11:30 am

ParidShare Hızlı Dosya İndirme Ggjd2ww1
Tanıtım:
Arkadaşlar beklediğiniz Rapid indirme proğramı nihayet geldi. Daha önceki sürümü biliyorsunuz CMS Grabler 1.74C idi ve oda indirmiyordu.
Proğramı kullanmaya başladıktan sonra bırakamayacak, tiryakisi olacaksınız. Çünkü az önce benim indirdiğim bir dosyayı normal yöntemle 60 KB. saniye ile indiriyorken aynı dosyayı bununla indirdim ve hız 550 KB. saniye ile indi. Hızın yüksekliğine şaşırdım. Yazdıklarım abartı değil kendim bizzat deneyimimdir. hız 550 KB. saniye ile indi.

Gelin programı size tanıtayım. İşte Grabber 1.4. Sizler bizler gibi tam bir rapidshare düşmanı. O iğrenç rapidshare sitesine girmeden bütün download işlerinizi halledebilecek, aynı anda istediğiniz kadar dosya indirebilecek, sınır tanımayacaksınız.
Açılınca karşınıza ilk ayar kısmı gelecek, buradan sadece Download Manager kısmını ayarlayın yeter.(Download manager kullanmıyorsanız bunu pas geçin) Ustalaştıkça programın ana kısmı olan Setting’den ayarlarsınız.
Bölümleri:
New Window: Yeni bir rapidshare indirme bölümü açar. Sınırsız indirmeyi bununla yapacaksınız.
Proxy Checker: Proxyleri kontrol etmenizi sağlar. Programın sınırsız mantığı da proxy zaten.
Link Chacker: Dedik ya rapide girmeden bütün işleriniz hallolcak diye. İşte linkleriniz bile buradan kontrol edilecek.
RapidShare Explorer: Bu da rapidshare sitesinde bulunan bütün dosyaları google aracılığı ile gösteriyor.
Setting: Yukarıda bahsettiğimiz ayar kısmı.
Ana Bölüme gelelim:
Prograda zaten yapılcak işler numaraldırılmış. Bunları açıklayalım.
1. Rapid linkini buraya yapıştırıyorsunuz.
2. Proxy girdiğiniz yer. İsterseniz boş bırakabilirsiniz.
3. Grab a basıp bekliyoruz.
4. Graba bastıktan sonra rapid beklemesi geliyor. Bekliyoruz ve oradaki 3 harf/rakam giriyoruz.
5. Ve sonra Downloada basıyoruz. İşte karşınızda Başladı bile. Eğer Download Manager kullanıyorsanız (Internet Download Manager, FlashGet, GetRight vs.) Send to Download Manager seçiyorsunuz. Bütün işlem bu kadar. İyi eylenceler.

http://rapidshare.com/files/43594445/Grabber.rar.html

Pass:sonmohikan
http://www.cilginpaylasim.net

ParidShare Hızlı Dosya İndirme
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-