Çılgın Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çılgın Paylaşım

Türkiye'nin en çılgın paylaşım mekanı

İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$   db "' - Sayfa 2 Icon_mini_portal_enAnasayfaRADYOSon görsellerKayıt OlGiriş yap

İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$ db "'

5 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
FAdb
Admin
Admin
FAdb

Erkek

İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$   db "' - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$ db "'   İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$   db "' - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Ocak 24, 2008 8:47 pm

"' ƒätïhÃSLÅNTÂ$ db "' = "' ƒätïhÃSLÅNTÂ$ dîyé bîrî '"

anladınız siz onu lol!
FT
Admin
Admin
FT

Erkek

MesajKonu: cvp   İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$   db "' - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Ocak 24, 2008 8:53 pm

hmm garip Neutral
http://www.ftbilisim.tr.cx
FAdb
Admin
Admin
FAdb

Erkek

MesajKonu: Geri: İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$ db "'   İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$   db "' - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ocak 25, 2008 12:17 am

garip değil sıradan olduğum için "' ƒätïhÃSLÅNTÂ$ dîyé bîrî '" Laughing
Administrator
Admin
Admin
Administrator

Erkek

MesajKonu: Geri: İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$ db "'   İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$   db "' - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ocak 25, 2008 12:19 am

Bence hiçte sıradan biri değilsiniz
http://www.cilginpaylasim.net
**$ERK@N**
Admin
Admin
**$ERK@N**

Erkek

MesajKonu: Geri: İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$ db "'   İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$   db "' - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ocak 25, 2008 12:22 am

Hocam sizce biz bu bolumu bıtırınce napabilcez Question
http://srknweb.ueuo.com/
melike321
Prenses
Prenses
melike321

MesajKonu: vbnghkjkh   İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$   db "' - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ocak 25, 2008 12:34 am

hocam hiç sahte karne düzenlediniz mi? düzenlediyseniz söleyin de biz de yapalımm? Twisted Evil Very Happy cyclops king study lol! afro
FAdb
Admin
Admin
FAdb

Erkek

MesajKonu: Geri: İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$ db "'   İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$   db "' - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ocak 25, 2008 12:38 am

" Bence hiçte sıradan biri değilsiniz "; soruna soruyla cevap vereyim Very Happy = neden değilim ki, yani anormal miyim ???

" Hocam sizce biz bu bolumu bıtırınce napabilcez " ; oğlum ben düz liseyi bitirdim, okul hayatım boyunca halflife-counter hariç bilgisayarla bir alakam olmadı, öss tercihlerimin son gününe hatta tercihlerin belli olduğu güne kadar bilg. öğretmeni olacağım belli değildi, ama yinede idare ediyoruz işte kendi çapımızda bişeyler öğrenmeye öğretmeye çalışıyoruz. siz en azından kaç senedir bilgisayarla haşır neşirsiniz, yapabileceğiniz işlerden aklıma gelenlerin birkaçını burda yazayım (ama bunların hepsi sizin çalışmanıza, gayretinizie ve kendinizi geliştirmenize bağlı) = bilgisayar teknik servis, programcılık, web tasarım, bilgi-işlem şefliği, bilgisayar öğretmenliği, ağ-server işletmenliği [ uygulama olmadan bu bilgiyle biraz zor ama Wink ], formatörlük, eğitmenlik, bilgisayarla alakalı olan tüm serbest meslekler, vb.... tabi size hak veriyorum bana söylemesi kolay ama herşeyin hayırlısı olsun

" hocam hiç sahte karne düzenlediniz mi? düzenlediyseniz söleyin de biz de yapalımm? " : hiç sahte karne düzenlemedim, hatta teşebbüs bile etmedim, burda söylemek istemezdim ama diploma notum 4.98 idi. ( Sadece Lise2 de biyoloji dersim 4 düşmüştü ) çok mu ukalayım ne affraid

En son tarafından Cuma Ocak 25, 2008 12:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
**$ERK@N**
Admin
Admin
**$ERK@N**

Erkek

MesajKonu: Geri: İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$ db "'   İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$   db "' - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ocak 25, 2008 6:39 pm

Alıntı :
ağ-server işletmenliği [ uygulama olmadan bu bilgiyle biraz zor ama ]

Evet hocam size katılıyorum o bayaa zor!!
http://srknweb.ueuo.com/

İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$ db "'
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-