FAdb Admin
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 40 Nerden : Osmangazi / BURSA Kayıt tarihi : 21/01/08
| |
FT Admin
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 34 Nerden : Bursa / Karanlık Oda Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: cvp Perş. Ocak 24, 2008 8:53 pm | |
| hmm garip | |
|
FAdb Admin
| |
Administrator Admin
Mesaj Sayısı : 476 Yaş : 33 Nerden : BURSA Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: Geri: İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$ db "' Cuma Ocak 25, 2008 12:19 am | |
| Bence hiçte sıradan biri değilsiniz | |
|
**$ERK@N** Admin
Mesaj Sayısı : 910 Yaş : 33 Nerden : Bursa Kayıt tarihi : 21/01/08
| |
melike321 Prenses
| Konu: vbnghkjkh Cuma Ocak 25, 2008 12:34 am | |
| | |
|
FAdb Admin
| Konu: Geri: İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$ db "' Cuma Ocak 25, 2008 12:38 am | |
| " Bence hiçte sıradan biri değilsiniz "; soruna soruyla cevap vereyim = neden değilim ki, yani anormal miyim ???
" Hocam sizce biz bu bolumu bıtırınce napabilcez " ; oğlum ben düz liseyi bitirdim, okul hayatım boyunca halflife-counter hariç bilgisayarla bir alakam olmadı, öss tercihlerimin son gününe hatta tercihlerin belli olduğu güne kadar bilg. öğretmeni olacağım belli değildi, ama yinede idare ediyoruz işte kendi çapımızda bişeyler öğrenmeye öğretmeye çalışıyoruz. siz en azından kaç senedir bilgisayarla haşır neşirsiniz, yapabileceğiniz işlerden aklıma gelenlerin birkaçını burda yazayım (ama bunların hepsi sizin çalışmanıza, gayretinizie ve kendinizi geliştirmenize bağlı) = bilgisayar teknik servis, programcılık, web tasarım, bilgi-işlem şefliği, bilgisayar öğretmenliği, ağ-server işletmenliği [ uygulama olmadan bu bilgiyle biraz zor ama ], formatörlük, eğitmenlik, bilgisayarla alakalı olan tüm serbest meslekler, vb.... tabi size hak veriyorum bana söylemesi kolay ama herşeyin hayırlısı olsun " hocam hiç sahte karne düzenlediniz mi? düzenlediyseniz söleyin de biz de yapalımm? " : hiç sahte karne düzenlemedim, hatta teşebbüs bile etmedim, burda söylemek istemezdim ama diploma notum 4.98 idi. ( Sadece Lise2 de biyoloji dersim 4 düşmüştü ) çok mu ukalayım ne
En son tarafından Cuma Ocak 25, 2008 12:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
**$ERK@N** Admin
Mesaj Sayısı : 910 Yaş : 33 Nerden : Bursa Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: Geri: İlk hafta konuğumuz "' fätïhÃSLÅNTÂ$ db "' Cuma Ocak 25, 2008 6:39 pm | |
| - Alıntı :
- ağ-server işletmenliği [ uygulama olmadan bu bilgiyle biraz zor ama ]
Evet hocam size katılıyorum o bayaa zor!! | |
|