Çılgın Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çılgın Paylaşım

Türkiye'nin en çılgın paylaşım mekanı

Havaalanı Karıştı Icon_mini_portal_enAnasayfaRADYOSon görsellerKayıt OlGiriş yap

Havaalanı Karıştı

3 posters
YazarMesaj
**$ERK@N**
Admin
Admin
**$ERK@N**

Erkek

Havaalanı Karıştı Empty
MesajKonu: Havaalanı Karıştı   Havaalanı Karıştı Icon_minitimeÇarş. Ocak 23, 2008 12:30 am

Havaalanı Karıştı Havaalani-karisti_o
Albümü Çıktıktan Sonra Dinlenmek İçin Maldivler'e Giden Pop Star Tarkan Yurda Döndü.

Albümü çıktıktan sonra dinlenmek için Maldivler'e giden Tarkan dün yurda döndü. Sevgilisi Bilge Öztürk'le uçaktan inen Tarkan'ın çevresi pasaport kontrolünden geçer geçmez hayranları tarafından sarıldı. Bu sırada şarkıcıyla fotoğraf çektirmek isteyen bazı kadın yolcular pasaportlarını poliste unuttu.

Polis, bir çok kadın yolcuyu pasaportunu alması konusunda uyarmak zorunda kaldı. Tarkan, tatil boyunca denize girip, güneşlendiğini belirterek, 'Yaklaşık 1.5 yıl süren yoğun bir çalışmanın ardından bu tatil bana ilaç gibi geldi. Yeterince dinlendim, tatilin keyfini çıkardım' dedi.

Hava muhalefeti nedeniyle ertelenen imza gününün 25 Ocak Cuma günü yapılacağını belirten Tarkan, albümüne yönelik olumlu eleştirilere teşekkür etti. Tarkan, 'Bu albümün içindeki eserlerin dinledikçe kıymetinin anlaşılacağına inanıyorum. Nitekim eleştiriler de bu yönde olumlu. Bu da beni mutlu ediyor' diye konuştu.
http://srknweb.ueuo.com/
lokmankoylu
Yeni Üye
Yeni Üye
lokmankoylu

Erkek

Havaalanı Karıştı Empty
MesajKonu: TARKAN   Havaalanı Karıştı Icon_minitimePerş. Ocak 24, 2008 5:03 pm

BENDE ALBÜMÜ PEK İİ DEİL:)ÇÜNKÜ ÇOĞU ŞARKIYI KENDİSİ YAZMIŞ ESKİDEN MİLLETTEN ALIODU OKUYORDU O ZMN DAHA İİ GİBİYDİ.BİLEMİORUM AMA BEĞENENLER WARDIR ELBET AMA ALIP ŞAHSEN DİNLEMEM:)AMA YOLU AÇIK OLSUN DİCEMDE YOLU EPEY AÇILMIŞ BU TARKANIN .YOLLARI DUBLE OLSUN O ZMN:d:d:
**$ERK@N**
Admin
Admin
**$ERK@N**

Erkek

Havaalanı Karıştı Empty
MesajKonu: Geri: Havaalanı Karıştı   Havaalanı Karıştı Icon_minitimePerş. Ocak 24, 2008 5:07 pm

Lütfen imla kurallarına uyunuz !!!
http://srknweb.ueuo.com/
Administrator
Admin
Admin
Administrator

Erkek

Havaalanı Karıştı Empty
MesajKonu: Geri: Havaalanı Karıştı   Havaalanı Karıştı Icon_minitimePerş. Ocak 24, 2008 6:19 pm

SeRk@n demiş ki:
Lütfen imla kurallarına uyunuz !!!

Lütfen forum kurallarını okuyunuz Burdan ve Serk@n arkadaşımız form kurallarını okumuş bir yönetici olarak doğru söylüyor
http://www.cilginpaylasim.net

Havaalanı Karıştı
1 sayfadaki 1 sayfası