Çılgın Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çılgın Paylaşım

Türkiye'nin en çılgın paylaşım mekanı

Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ] Icon_mini_portal_enAnasayfaRADYOSon görsellerKayıt OlGiriş yap

Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ]

2 posters
YazarMesaj
**$ERK@N**
Admin
Admin
**$ERK@N**

Erkek

Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ] Empty
MesajKonu: Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ]   Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ] Icon_minitimePerş. Ocak 24, 2008 2:48 pm

Daha önce bu konu açıldımı bilmiyorum eğer açıldıysa hepinizden özür dilerim

şimdi sizin haberiniz olmadan bilgisayarınıza girmiş olan bi casusu temizlecez
öncelikle yapılacaklar :
başlat>çalıştır açılacak sonra>cmd yazıp tamama basacaz...

Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ] Al305351t305rdg0

ve karşımıza bi Dos penceresi gelecek buraya resimde görüldüğü gibi net user yazılacak ve enter tusuna basılacak
Bu Resim Sayfa Düzeni İçin Küçültülmüştür. Gerçek Boyutuna Bakmak İçin Tıklayınız.

Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ] Cmdsh1

sonra karşınıza pcde bulunan hesaplar gelecek bi tanesi sizin açtığınız hesap admintstrator veya xxxx adında diğeri ise casus olan hesa bu casus hesap pcdeki bilgileri alıp başkalarına ulaştırmakla görevlidir ne dur bi bilgiler : sistem bilgisi - anti virus bilgisi - programların bılgısı - pcde girmiş oldugunuz butun şifreler yanı anlayacagınız bı keyyloggerın yaptıgı her sey çok uzattık
neyse karsımıza gelen hesaplar
Bu Resim Sayfa Düzeni İçin Küçültülmüştür. Gerçek Boyutuna Bakmak İçin Tıklayınız.

Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ] Cmdyc8

şimdi öneli olan kısıma geldik eğer burda Support_388945a0 die bi hesap warsa Pcnizde cassus war demektır hemen korkmayı bunu silebiliriz yapmamız gerekn su aynı cmd penceresinde su kodları yazmak
net user SUPPORT_388945a0 /delete bunu yazdıgınızda
altta hesabın sılınmıs oldugunu goreceksıniz
not : yalnız kodu yazarken support_388945a0 dan sonra boşluk /delete yazacaksınız. hata olmasın dıe

Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ] Asdvo0

sizlerden bi isteğim war paylaşım yaparken resimli anlatmaya çalışın en azından açıklama yaparsanız çok güzel şeyler ortaya çıkacağına ınanıyorum saygılar
http://srknweb.ueuo.com/
BlondHis
VIP
VIP
BlondHis

Erkek

Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ] Empty
MesajKonu: way şerefsiz....   Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ] Icon_minitimePerş. Ocak 31, 2008 4:12 pm

Vay Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ] F_sansurm_1578c30 Vay Koynumuzda Yılan besliyormuşuz...

Xp'deki Casusu Silin. [ Resimli Aalatım ]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-