**$ERK@N** Admin
Mesaj Sayısı : 910 Yaş : 33 Nerden : Bursa Kayıt tarihi : 21/01/08
| Konu: Windows Mobile işletim sistemli ilk çift sim kartlı PDA telefonu C.tesi Ocak 26, 2008 9:34 pm | |
|
Windows Mobile işletim sistemli ilk çift sim kartlı PDA telefonu DSTW1 modeli Türkiye’de satışa çıkıyor.
265 MB’lik hafızası ile bir cep bilgisayarı özelliği taşıyan DSTW1, mail trafiği yoğun olan kullanıcılar için dual edge bağlantı desteği sayesinde her yerde her zaman elektronik postalara ve ekli dosyalara ulaşma imkanı sağlıyor. DSTW1’in Türkiye ve dünyada aynı anda satışa çıkacak olması nedeniyle İstanbul Les Ottomans Hotel’de basın toplantısı düzenlendi. General Mobile’ın Türkiye distribütörlüğünü yapan Gençcell Yönetim Kurulu Başkanı Necati Genç toplantıda yaptığı konuşmasında, dünya teknoloji devi General Mobile’in yeni ürünü DSTW1 modelini Türkiye’ye getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Cep telefonu kullanıcılarının yavaş yavaş, işletim sistemine sahip cep telefonlarına doğru kaydıklarını belirten Gençcell Genel Müdürü Muzaffer Gölcü ise; “General Mobile’ın Windows Mobile işletim sistemine sahip, aynı zamanda iki sim kartı da birlikte kullanabilmenize olanak sağlayan modeli DSTW1, dünyada bir ilk olarak Windows mobile işletim sistemine sahip çift sim kartlı telefon olarak kullanıcılara sunuluyor. Her iki hattınızı da aynı anda aktif olarak kullanabildiğiniz Windows işletim sistemli tek telefon” diye konuştu. 699 YTL+KDV’lik fiyatla pazara çıkıyor Telefonun, xubat ayında piyasaya çıkarılmasının planlandığını ifade eden Gölcü; “DSTW1 çift hat sahibi kullanıcılardan Windows mobile işletim sistemini tercih edenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir cep telefonu, bir cep bilgisayarı. Mail trafiği yoğun olan kullanıcılar için EDGE hızında bağlantı desteği sayesinde her yerde her zaman maillerinize ulaşma imkanı sunuyor. Ayrıca Business Kart okuma özelliği ile de kullanıcılarını kartvizitleri taşımaktan kurtarıyor. OCR Kart Scanner özelliği ile Kartvizitleri okuyarak tüm bilgilerini telefonunuza alabiliyorsunuz” şeklindekonuştu. DSTW1 tanıtım toplantısına katılan Microsoft Türkiye Komünikasyon Sektörü Müşteri Yöneticisi Okan Akın ise, “Çift sim kartlı telefonda Windows işletim sistemli uygulamayı ilk olarak General Mobile ile yaptık. Ve bu çalışmayı Microsoft ve General Mobile ekipleri ile birlikte özel uygulamalar sonucunda tamamladık. 2008 ve 2009’da Microsoft ve General Mobile iş ortaklığıyla adından söz ettirecek başka projelerimizde olacak” dedi. | |
|