Çılgın Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çılgın Paylaşım

Türkiye'nin en çılgın paylaşım mekanı

Sarışınlara IQ testi Icon_mini_portal_enAnasayfaRADYOSon görsellerKayıt OlGiriş yap

Sarışınlara IQ testi

3 posters
YazarMesaj
**$ERK@N**
Admin
Admin
**$ERK@N**

Erkek

Sarışınlara IQ testi Empty
MesajKonu: Sarışınlara IQ testi   Sarışınlara IQ testi Icon_minitimeSalı Ocak 29, 2008 1:12 am

Sarışınlara IQ testi 1en5rz9zh6
Sarışınlara IQ testi 4da9qp4zo2
Sarışınlara IQ testi 10tw7uo6cp3
Sarışınlara IQ testi 17mo5gy9lp4
http://srknweb.ueuo.com/
..öske:.
Moderator
Moderator

Kadın

MesajKonu: Geri: Sarışınlara IQ testi   Sarışınlara IQ testi Icon_minitimeSalı Ocak 29, 2008 7:37 pm

SARIŞIN BİR ARKADAŞIN OLDUĞUNU VE BU ARKADAŞININ NELER YAPABİLECEĞİNİ UNUTTUN GALİBA

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad Mad
lokmankoylu
Yeni Üye
Yeni Üye
lokmankoylu

Erkek

MesajKonu: BLONDE   Sarışınlara IQ testi Icon_minitimeÇarş. Ocak 30, 2008 2:52 pm

YA ÖZGE SEN KENDİNİ BİLEREK BU SINIFA SOKUYORSUN GALİBA .HER SARISIN APTAL DEĞİLDİR AMA isteyende SARISINLAR SNIFINA GİRER SARISIN OLMASA BİLE.ÖNEMLİ OLAN DAVRANISLAR VE AKLI KULLANMAKTADIR.BLMEM ANLATABİLDİMMİ??*
Moderator
Moderator

Kadın

MesajKonu: Geri: Sarışınlara IQ testi   Sarışınlara IQ testi Icon_minitimeÇarş. Ocak 30, 2008 3:15 pm

Ben bunları biliyorum zaten. ayrıca hiçte takmıyorum . sadece bunun bukadar abartılması çok saçma geliyo bana. (çok aptal sarışın gördüm ama fıkralarda ve karikatürlerdeki kadar aptal olamazlar heralde Very Happy Razz Very Happy Razz )
**$ERK@N**
Admin
Admin
**$ERK@N**

Erkek

MesajKonu: Geri: Sarışınlara IQ testi   Sarışınlara IQ testi Icon_minitimeÇarş. Ocak 30, 2008 4:46 pm

karikaturler sadece gülmek içindir lütfen kımse kendı üstüne alınmasın konuyu başka yonleriyle değilde sadece güzel ve komik olan yonuyle ele alın herkese iyi eğlenceler.....
http://srknweb.ueuo.com/

Sarışınlara IQ testi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» internet delisi testi