Çılgın Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çılgın Paylaşım

Türkiye'nin en çılgın paylaşım mekanı

Bilgisayarınızı hep aynı düğmeden açmaya sıkıldınız mı ? Icon_mini_portal_enAnasayfaRADYOSon görsellerKayıt OlGiriş yap

Bilgisayarınızı hep aynı düğmeden açmaya sıkıldınız mı ?

2 posters
YazarMesaj
**$ERK@N**
Admin
Admin
**$ERK@N**

Erkek

Bilgisayarınızı hep aynı düğmeden açmaya sıkıldınız mı ? Empty
MesajKonu: Bilgisayarınızı hep aynı düğmeden açmaya sıkıldınız mı ?   Bilgisayarınızı hep aynı düğmeden açmaya sıkıldınız mı ? Icon_minitimePtsi Ocak 21, 2008 3:50 pm

Bilgisayarı çalıştırmak için kullanılan en yaygın yöntem power düğmesine basmaktır. Ancak bu olay size zor geliyor ya da
bilgisayarınızı çalıştırmak için farklı yöntemler arıyorsanız işte size bir kaç yöntem...
Bu yöntemlerle bilgisayarınızı Mouse sağ tuşu ya da klavyeden girilen bir parola ile çalıştırmanız mümkün. Bütün bu ayarlar
için önce BIOS 'a girmemiz gerekecektir. Bunun için bilgisayarınız açılırken DELETE tuşuna basmanız yeterli olacaktır.
BIOS da 'INTEGRATED PERIPHERALS' bölümüne girin ve 'Power On Function' ayarını bulun. Burada genel
olarak 'Button Only' seçeneği seçilidir. Bu kısmı 'Mouse Right' yapmanız halinde artık bilgisayarınız Mouse
sağ tıklamasıyla açılacaktır.Bir diğer alternatif ise bu bölümü 'Password' olarak ayarlarsanız 'KB Power On Password" kısmında
belirttiğiniz herhangi beş karakterlik bir parola ile makinenizi açabilirsiniz.

"Ben power tuşuma basarım makinemi açarım" diyorsanız söyleyecek bir söz yok...
http://srknweb.ueuo.com/
lokmankoylu
Yeni Üye
Yeni Üye
lokmankoylu

Erkek

MesajKonu: :RE   Bilgisayarınızı hep aynı düğmeden açmaya sıkıldınız mı ? Icon_minitimePerş. Ocak 24, 2008 5:12 pm

YOO HAYIR BEN SIKILMADIM ŞAHSEN AYNI DÜĞMEDEN:) Smile
**$ERK@N**
Admin
Admin
**$ERK@N**

Erkek

MesajKonu: Geri: Bilgisayarınızı hep aynı düğmeden açmaya sıkıldınız mı ?   Bilgisayarınızı hep aynı düğmeden açmaya sıkıldınız mı ? Icon_minitimePerş. Ocak 24, 2008 8:23 pm

Ben zaten sıkılanlar için solemiştim...
http://srknweb.ueuo.com/

Bilgisayarınızı hep aynı düğmeden açmaya sıkıldınız mı ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-