Çılgın Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çılgın Paylaşım

Türkiye'nin en çılgın paylaşım mekanı

Dekolte Yüzünden Otobüsten Atıldı... Icon_mini_portal_enAnasayfaRADYOSon görsellerKayıt OlGiriş yap

Dekolte Yüzünden Otobüsten Atıldı...

YazarMesaj
Administrator
Admin
Admin
Administrator

Erkek

Dekolte Yüzünden Otobüsten Atıldı... Empty
MesajKonu: Dekolte Yüzünden Otobüsten Atıldı...   Dekolte Yüzünden Otobüsten Atıldı... Icon_minitimeCuma Şub. 01, 2008 2:35 pm

Almanya'da belediye otobüsü şoförü, bir yolcuya "Dikiz aynasına bakınca dekolteniz yüzünden yola bakamıyorum" diyerek genç kadından başka bir yere oturmasını istedi...

Aniden aracı durdurarak kapıları açan şoför, "Dikiz aynasına baktığımda dekolteniz yüzünden trafiğe konsantre olamıyorum. Başka bir yere oturmazsanız sizi otobüsten atarım" dedi.
BUNUN üzerine bir başka koltuğa geçen genç kadın, "Beni herkesin önünde şıllık gibi gösterdi" diyerek şoförden şikâyetçi oldu. Ancak belediyenin otobüs işletmesi Stadtbus Lindau, yolcu taşıma yönetmeliğinin 6'ncı maddesine uygun biçimde davranıldığını belirterek şoförünü savundu. Yönetmeliğin 6'ncı maddesi "toplu taşımacılıktaki seyahat güvenliğinin şoförün dikkatinin dağıtılarak tehlikeye atılamayacağı" hükmünü içeriyor.
http://www.cilginpaylasim.net

Dekolte Yüzünden Otobüsten Atıldı...
1 sayfadaki 1 sayfası