Çılgın Paylaşım
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Çılgın Paylaşım

Türkiye'nin en çılgın paylaşım mekanı

İşte beşiktaşlı Icon_mini_portal_enAnasayfaRADYOSon görsellerKayıt OlGiriş yap

İşte beşiktaşlı

YazarMesaj
PATRON
Admin
Admin
PATRON

Erkek

İşte beşiktaşlı Empty
MesajKonu: İşte beşiktaşlı   İşte beşiktaşlı Icon_minitimeC.tesi Şub. 02, 2008 2:20 am

Ne okulu bitirmek, ne bir genç kızı sevmek, sen büyük dileğim seni şampiyon görmek.. !
——————————————————————————–
BASIN ÖNE EĞİLMESİN ALDIRMA KARTAL, ALDIRMA.EN BÜYÜK SEN DEGILMISIN ALDIRMA KARTAL, ALDIRMA KARTAL ALDIRMA…
YAKIŞIR SANA YAKIŞIR, SANA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR, SEN ALEMDE TEKSİN, DEĞİŞİLMEZSİN, BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN!
BEŞİKTAŞ DİYEREK SANA YÜZ VURDUK, SİYAHIN YANINA BEYAZI KOYDUK, YILLARDAN BERİDİR HEP SENİN OLDUK BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN ..
BAZEN HÜZÜN, BAZEN KADER SENİN SEVGİN BİR ÖMRE BEDEL.BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HER ŞEYIMISSIN.
GÜN DOĞDU HEP UYANDIK STAJLARA DAYANDIK BASIKTASIN UGRUNADA BAYRAKLARA DONANDIK SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ ASIK EDER HERKESİ ÜZERİMDE EKSİLMESİN BAYRAĞIMIN GÖLGESİ İSTE BİZ KOTU GÜNDE HEP OMUZ OMUCAYIZ ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN BİZ KARA KARTALLIYIZ.
SEMTİMİZ ERKEKLER SEMTİ, AŞIK EDER HERKESİ, ÜZERİMDEN EKSİLMESİN BAYRAĞIMIN GÖLGESİ, İŞTE BİZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUCAYIZ, ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN BİZ KARA KARTALLIYIZ…

YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMİZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBİDEN HAMDA DERİNDEN!! ASLA VAZGEÇMEYİZ BEŞİKTAŞ SENDEN!!
DELİKANLI ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ?BEŞIKTAŞIM SEN BANA BABAMDAN KALAN MİRAS DEĞİL OĞLUMA OLAN BORCUMSUN…
Övünmekte çok haklıyız çünkü Beşiktaşlıyız.
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar!
Bu sene şampiyon görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞÇI…
!
Erkek adam renkli takım tutmaz…
Armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız yalnız değil ayla beraberdir. Şanlı kartalım benim.
——————————————————————————-
Elbet Birgen herkes Beşiktaşlı olmasın. Varsın O ayrıcalık ta bizde kalsın.
Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgen bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapacaksınız.
Ne para ne araba nede manita en büyük aşkımız Paskal Nazma
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni. üstünde çubuklu formalar vardı. o anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı. Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki her yolun sonunda ölüm olsuda sevenleri kimse ayıramaz ki…
!
Beşiktaşçım hayat sensin, dünyam sensin, her şey sensin, gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin, bu sevdadan vaaz geçersek, Allah belamızı versin.
http://cluphakan.forumsclub.com

İşte beşiktaşlı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-